Valitse sivu
Mitä on MCT-öljy?

Mitä on MCT-öljy?

MCT-öljy on kookospähkinästä tiivistettyä öljyä, jossa on paljon hyvälaatuisia keskipitkiä omega-rasvahappoja. MCT on nykyisin erityisen suosittua laihduttajien, urheilijoiden ja erikoisruokavaliota noudattavien käytössä. MCT-öljyn nimi tulee sanoista Medium Chain...
Hamppu

Hamppu

Hamppu eli Cannabis sativa L. on yksi maailman vanhimpia viljelykasveja ja myös Suomessa yksi kolmesta ensimmäisistä viljelyskasveista tattarin ja ohran ohella (1). Hamppu luokitellaan humalan ohella Cannabaceae eli hamppukasvien heimoon. Hamppu tunnetaan...
CBD-kosmetiikka

CBD-kosmetiikka

CBD-kosmetiikalla on tutkitusti positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin. CBD on hyväksytty kosmetiikan valmistusaineisiin ja listattu EU CosIng tietokantaan. Kannabidiolia eli CBD:tä on siis hyväksyttyä käyttää kosmetiikan valmistusaineena. CBD:tä sisältävät...
0
    0
    Sinun ostoskorisi
    Ostoskori on tyhjä.Takaisin kauppaan