Fortrolighedserklæring

 

Tietosuojailmoitus verkkokaupan asiakkaille

Tämä on Sentient Being OÜ EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten Sentient Being OÜ (jäljempänä “yritys”)  kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan aina, kun käytät siinä kuvattuja palveluitamme.

 

Henkilötietorekisterin pitäjä

Sentient Being OÜ, Keemia tn 4, 10616, Tallinna, Eesti

Registrator

Sentient being OÜ
Registreringsnummer: 16099710
VAT: EE102310449
Keemia tn 4, 10616, Tallinn, Estland

Kontakt information

Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til info (at) hamppumaa.fi

Indsamling af personlige oplysninger

Hvad er personlige oplysninger?

Personoplysninger er enhver information, der direkte eller indirekte vedrører en levende fysisk person. Personoplysninger omfatter for eksempel navn, personnummer, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Elektroniske data, såsom IP-adresser, kan også betragtes som persondata, hvis de kan knyttes til en fysisk person.

Hvilke personlige oplysninger indsamler hjemmesiden og hvordan?

Når du handler i vores netbutik, surfer på vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig vores almindelige kunde-onlinebutik, kontakter os gennem vores kundeservice, deltager i en marketingkampagne, konkurrence eller kundeundersøgelse, kan vi indsamle personlige oplysninger om dig.

Hjemmesidens retsgrundlag for behandling af personoplysninger og legitime formål med behandlingen af ​​personoplysninger:

  • Dit samtykke, såsom at give en markedsføringstilladelse til at abonnere på et nyhedsbrev
  • Når behandling er nødvendig for den kontrakt, vi har med dig (f.eks. levering af produkter, du har bestilt fra en netbutik)
  • Svar på din kundeserviceanmodning
    Andre legitime grunde til at behandle personoplysninger, såsom udvikling af vores netbutik
  • Hvis vi indsamler dine personlige oplysninger til andre formål, beder vi om dit forudgående samtykke.

Oplysninger indsamlet ved køb i en netbutik

Når du afgiver en ordre fra netbutikken, indsamler vi personoplysninger fra dig for at kunne levere de produkter, du har bestilt. Sådanne oplysninger omfatter navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, ordrebeløb og bestilte produkter. Afhængigt af den anvendte betalingsmetode vil de sidste 4 cifre i dit personnummer eller kreditkort også blive behandlet for visse betalingsmetoder.

Oplysninger indsamlet via sektionen “Min konto” i onlinebutikken

Når du opretter dig som bruger i netbutikken (Min kundekonto-sektionen), indsamler vi følgende oplysninger: navn, adresse, login-oplysninger (e-mailadresse og adgangskode) og, hvis det ønskes, dine interesser i vores produktgrupper.

Oplysninger indsamlet ved tilmelding til vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev til forbrugerkunder, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at sende nyhedsbrevet.

Oplysninger, der skal indsamles i forbindelse med markedsføringslotterier eller kundeundersøgelser

Når du deltager i en markedsføringslodtrækning eller kundeundersøgelse, vi gennemfører, kan vi indsamle dine kontaktoplysninger (e-mailadresse, adresse, telefonnummer) til en eventuel præmie, afhængigt af hvordan tombolaen eller undersøgelsen gennemføres.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med brugen af ​​elektroniske tjenester

Når du bruger webstedet hamppumaa.fi, indsamler vi oplysninger om brugen af ​​tjenesten. Nogle af disse oplysninger kan være personlige oplysninger, såsom din IP-adresse. Hvis du er logget ind på vores netbutik for at identificere dig, indsamler vi oplysninger om din brug af siden (købshistorik, browserhistorik) og kan også kombinere dem med dine øvrige brugeroplysninger.

Behandling og opbevaring af personoplysninger

Kunde service

Vi bruger dine personlige oplysninger til kundeserviceformål, når du kontakter os, for eksempel for at forespørge om status på din e-handelsordre. Vi bruger dit navn og ordrenummer til at identificere kunden og ordren. Om nødvendigt vil vi bruge dine kontaktoplysninger, såsom din e-mailadresse og telefonnummer, til at kontakte dig for at stille spørgsmål eller håndtere sagen.

Videresendelse af oplysninger

Når du har afgivet en ordre fra netbutikken, vil vi bruge de oplysninger, du giver, til at sende dig en ordrebekræftelse og e-mail-meddelelser relateret til status for din ordre. Disse oplysninger vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet med din ordre.

Marketing og personalisering

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil vi bruge de personlige oplysninger, du giver, til at sende nyhedsbrevet og tilpasse dets indhold. Disse personlige oplysninger inkluderer din e-mailadresse samt oplysninger om din mulige købshistorik, nyhedsbreve leveret og åbnet til dig og din onlinebutiks browsinghistorik. Disse oplysninger bruger vi i vores markedsføring til at målrette vores annoncering, så eksempelvis tilbuddene er så interessante som muligt for dig.

På webstedet og butikken bruger vi de personlige oplysninger, du giver, til at tilpasse webstedet. Vi indsamler oplysninger om de tjenester, du bruger, og bruger dem til at ændre indholdet på vores websted, når du besøger webstedet. I praksis betyder det, at vi for eksempel primært vil vise dig produkter og tilbud på siden, som vi mener kan være interessante for dig, baseret på din tidligere købshistorik på netbutikken eller din browserhistorik.

Udvikling af services

Vi bruger også de oplysninger, vi indsamler fra vores kunder, til at udvikle vores produkter og tjenester og til at forbedre kundeservicen. Ved hjælp af digitale tjenester analyserer vi brugernes aktiviteter og udvikler vores netbutik ud fra det. Til sådanne analyser bruger vi primært kun aggregerede, anonyme eller anonymiserede data.

Holdbarhed

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til formålet med behandlingen.
I vores kundestyrings- og marketingsystem opbevares dine kundeoplysninger som standard i fem (5) år, siden du sidst var aktiv. Aktiviteten er defineret i systemet af en af ​​følgende foranstaltninger: køb fra hamppumaa.fi online-butikken, browsing i netbutikken, åbning af et nyhedsbrev eller klik på det.

Min konto-sektionen i vores onlinebutik gemmer de personlige oplysninger, du giver, så længe brugerkontoen er aktiv.
Som standard, når du besøger vores hjemmeside, vil dine besøgendes data blive opbevaret i 26 måneder til analyse- og rapporteringsformål.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opbevares dine kontaktoplysninger, så længe du ønsker at modtage nyhedsbrevet.

Dine personlige oplysninger kan blive opbevaret på en række forskellige steder til forskellige formål og på forskellige grunde. Som følge heraf kan personoplysninger, der er blevet slettet fra et af vores systemer, stadig blive opbevaret i et andet system, hvor de opbevares til et andet formål eller på et andet grundlag.

 

Beskyttelse af personlige data

Virksomheden opretholder et højt sikkerhedsniveau i behandlingen af ​​personoplysninger. Vi evaluerer løbende vores politikker vedrørende behandling af personoplysninger og potentielle risici og implementerer foranstaltninger, der overholder principperne for standarddatabeskyttelse.

De personlige oplysninger, vi behandler, opbevares på et system, der er beskyttet af operativsystemets sikkerhedssoftware. Adgang til systemet kræver et brugernavn og en adgangskode. Systemet er også beskyttet af firewalls og andre tekniske midler. Kun visse foruddefinerede medarbejdere på hjemmesiden har adgang til og bruger oplysningerne i det register, der er gemt i systemet.

Oplysningerne i registret er placeret i aflåste og bevogtede lokaler.
Vi uddanner løbende vores personale i databeskyttelsesspørgsmål. Alle spørgsmål vedrørende vores drift, persondataloven eller EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) kan sendes til info (at) hamppumaa.fi

Videregivelse af personlige data

Virksomheden kan give eksterne partnere eller tjenesteudbydere tilladelse til at levere it-tjenester, betalingsløsninger eller andre digitale tjenester til webstedet. Som en del af leveringen af ​​disse tjenester kan sidens partnere, både i og uden for EU og EØS, have adgang til dine personlige oplysninger.

 

IT-partnere og leverandører

Virksomheden anvender flere forskellige it-tjenester og -systemer i sin forretning. Nogle af dem opbevarer og behandler også personlige oplysninger. I dette tilfælde sikrer virksomheden sikkerheden af ​​personlige data og beskyttelsen af ​​privatlivets fred under al sådan behandling. Systemerne er cloud-tjenester, i hvilket tilfælde vi overfører personoplysninger til tjenesteudbyderen. Tjenesteudbyderen eller IT-udbyderen er i dette tilfælde databehandleren af ​​personoplysningerne, som behandler dataene på vegne af virksomheden og i overensstemmelse med vores instruktioner.

Interne IT-systemer

Vi behandler kundedata internt i vores loyalitetssystem, e-handelssystem og kundestyrings- og marketingsystem. Derudover lagres data i forbindelse med e-handelskøb i den valgte betalingsudbyders systemer og den logistikvirksomhed, der udfører leveringen efter den valgte leveringsmetode (f.eks. Posti, DB Schenker).

Disse systemer giver dig mulighed for at levere din ordre fra vores onlinebutik, besvare dine spørgsmål relateret til vores tjenester og yde kundeservice. Disse systemer kan behandle alle de personlige oplysninger, vi indsamler.
Vi bruger Googles kontorsoftware og systemtjenester i vores interne arbejde. Det betyder, at Google er behandler af de personlige oplysninger, vi godkender. Se Googles fortrolighedserklæring.

 

Udbydere af webanalysetjenester

Vi bruger eksterne leverandører til at tilpasse vores hjemmesider og analysere brugsmønstre samt brugerfeedback. Disse virksomheder behandler personoplysninger på vores vegne. Dataene behandles i analysetjenesterne hovedsageligt anonymt på aggregeret niveau.

  • Google: Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

Udbydere af betalingstjenester

Betaling kan ske med Visa Electron og debetkort, Visa MasterCard og Maestro (debetkort). Ved betalinger foretaget med faktura er modtageren af ​​betalingen på kortfakturaen Sentient Being OÜ. Paywithclear, som er en sikker og elektronisk betalingsformidler, behandler dine køb og kortoplysninger i virksomhedens netbutik (hamppumaa.fi). Alle data vil blive behandlet i overensstemmelse med de gældende regler.

Kontaktinformationstjenester

Vi bruger også en ekstern chattjenesteudbyder til at implementere chatfunktionen på virksomhedens hjemmeside. Gennem chattjenesten gemmes dine samtaler med vores kundeservice i cloud-chattjenesten. Samtalen indeholder følgende oplysninger: samtaleindhold, land og by, browser, operativsystem, nuværende side og browserhistorik. Kunden kan vælge at efterlade sit eget navn og e-mailadresse. Oplysningerne gemmes i Get Responsen-skytjenesten, så længe det er nødvendigt for at behandle kundefeedback.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Kurven er tom.Tilbage til butikken