Valitse sivu

Terveempi maailma hampulla

Tavoitteenamme on tervehdyttää maailmaa laadukkailla ja vastuullisilla hampputuotteilla

 

Miksi maailmasta tulee terveempi hampulla?

Elämme radikaalin muutoksen tilanteessa ja se muutos on vasta alkanut. Hampulla voimme muuttaa maailmaa terveempään suuntaa. Maapallon jokaisella mantereella kasvava hamppu on nopeakasvuinen, resursseja säästävä ja maata puhdistava luonnonvara. Hamppu on yksi kestävimmistä ja tehokkaimmista raaka-aineista, jolla on valtava kehityspotentiaali. Hampun sadoilla positiivisilla ominaisuuksilla voimme kääntää vakiintuneet teollisuudenalat kestävämmälle pohjalle. Hampusta voidaan valmistaa entistäkin parempia lääkkeitä, proteiinia, terveellistä ruokaa, rehua, ilmastoystävällisiä biomuoveja, rakennusmateriaaleja, ekologisempia ja käytössä kestäviä vaatteita, sekä tekstiilejä. 1

yksi uusi vastuullinen ja hyvinvointia edistävä hampputuote kuukaudessa

Saat meiltä päivä päivältä enemmän parempia CBD- ja hampputuotteita hyvinvointisi tueksi. Teemme työtä intohimolla ja rakkaudesta käsin. Kolmannen osapuolen tuoteanalyysien avulla pidämme huolen tuotteiden korkeasta laadusta ja toimivuudesta. Kaikki hampputuotteemme valmistetaan 100% eurooppalaisesta EU-sertifioidusta hampusta ja ne ovat puhtaita raskasmetalleista ja torjunta-aineista.

Etsimme rohkeasti keinoja hamppukasvin kokonaisvaltaisen käytön edistämiseksi.

Panostamme kaikessa vastuullisuuteen, luotettavuuteen ja turvallisuuteen.

Kaiken takana on intohimo edistää hyvinvointia ja maapallon ekologista kantokykyä.

Ruohonjuuren kunniamaininta: Rohkea edelläkävijä

Ruohonjuuren kunniamaininta: Rohkea edelläkävijä

"Vastoinkäymisiä pelkäämättä Myllyniemi on sisukkaasti ja hyvässä hengessä edistänyt tietoisuutta hampputuotteiden hyvinvointia lisäävistä ominaisuuksista.”

Vuoden iloisimmaksi yrittäjäksikin taannoin valittu Jaakko Myllyniemi ansaitsee rohkean edelläkävijän kunniamaininnan uutterasta ja ansiokkaasta työstään hampun tunnettuuden kasvattamisen saralla. 🌱 💚

Jaakko ja Eetu yhdessä viljelijöiden kanssa Hamppumaan pellolla Liettuassa 2022.

Hamppumaan arvot

Hamppu⎜Vastuullisuus⎜Hyvinvointi

Me Hamppumaalla uskomme, että hampun viljely, entistä parempien hampputuotteiden kehittäminen ja tiedon levittäminen hampun hyödyistä ja haitoista mahdollistaa sekä luonnon että ihmisten siirtymisen kestävämpään hyvinvointiin.

Työskentelemme dynaamisesti, inspiroituneesti ja valtavalla rakkaudella asiaamme kohtaan. Uskomme kestävän hyvinvoinnin syntyvän monista pienistä arjen ratkaisuista ja asenteista. Siksi valitsemme jokaisessa hetkessä kunnioittaa ja kuunnella sekä ihmisten että luonnon tarpeita. Kannustava yhteisöllisyys on meille tärkeää ja unelmoimme kokonaisvaltaisesti kestävästä hyvinvointikulttuurista.

Tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka hampputuote kerrallaan. 

 

Intohimona hamppu ja hampun käytön edistäminen.

Hamppu on intohimomme

Rakkaudesta hamppua ja hyvinvointia kohtaan

CBD ei ole meille mikä tahansa trendi. Elämme ja rakastamme hamppua, sekä siitä saatavaa CBD:tä. Tuotevalikoimamme koostuu pääosin omasta tuotannostamme, joiden ohella tarjoamme huippulaadukkaiksi todettuja luotettavien yhteistyökumppanien tuotteita.

Oma tuotantomme ja tarkkaan valitut yhteistyökumppanit takaavat, että tuotteemme täyttävät kaikki standardimme. Näin pidämme huolen tuotannon ekologisuudesta, laadunvalvonnasta ja turvallisuudesta. Tarkemmat tiedot jokaisesta tuotteesta löydät tuotekohtaisista kuvauksista.

Teemme kaiken mahdollisen voidaksemme auttaa sinua käyttämään CBD-tuotteita turvallisesti ja optimaalisesti. Kysy apua tarvittaessa. Asiantuntijamme palvelevat sinua mielellään lähes kymmenen vuoden kokemuksella.

Tavoitteena parantaa maailmaa hampputuotteilla.

Hamppumaan missio

Tehdä maailmasta parempi paikka hampputuote kerrallaan

Hamppu ja erityisesti maailmanlaajuisesti suosiotaan kasvattaneet CBD-tuotteet ovat yhä enemmän alkaneet kiinnostamaan hyvinvoinnistaan huolehtivia. Hamppumaa perustaja Jaakko Myllyniemi on kohta kymmenen vuotta kestäneen hamppuyrittäjämatkansa aikana käyttänyt säännöllisesti CBD- ja hampputuotteita ja kehittänyt samalla merkittävästi hamppupohjaisten tuotteiden alaa kotimaassamme.

Hamppuyrittäjyys on ollut täynnä vastoinkäymisiä, mutta ilman haasteita ei olisi myöskään kasvua. Ennakkoluulot hamppua kohtaan ovat sytyttäneet kipinän roihuksi, jota vastoinkäymisetkään eivät onnistu sammuttamaan. Alusta alkaen Hamppumaan toiminta-ajatus on ollut edistää hampun käyttöä ja mainetta. Sen eteen tehdään päivittäin sinnikkäästi töitä ja mukaan etsitään jatkuvasti lisää hengenheimolaisia. Tule meille töihin ja asiakkaaksi vuorovaikuttamaan maailmaa paremmaksi. Yhdessä meillä on mahdollisuus muuttaa hamppua koskevia ennakkoluuloja ja lisätä tietoa sen hyödyistä. 

Hamppumaalla on visiona hamppuisempi maailma.

Visio hamppuisemmasta maailmasta

Maailma paranee hampulla, yhteistyöllä ja vuorovaikuttamisella

Me hamppumaalaiset pyrimme ymmärtämään mahdollisimman paljon CBD:n ja hampun ominaisuuksista. Etsimme jatkuvasti keinoja tarjota enemmän parempia hamppu- ja hyvinvointituotteita. Uskomme että parhaat asiat luodaan yhteistyöllä. Tämän vuoksi kutsumme sinut yhteistyön hengessä kertomaan meille kamppailuistasi ja toiveistasi arjessa ja elämässä, sekä jakamaan palautetta joistakin ideoistamme.

Vuorovaikuttamalla opimme ajattelemaan yhdessä. Sillä kommunikaation tavoite ei ole siirtää tietoa, tai voittaa väittelyä, vaan jollakin konstilla synnyttää yhteys, joka suo molemmille osapuolille tilaisuuden oppia ja mennä yhdessä eteenpäin. Sinun kokemusten ja palautteen avulla voimme tarjota entistä enemmän parempia CBD-, hamppu- ja hyvinvointituotteita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeita ja toiveita.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tilaa uutiskirjeemme. Jaamme sinulle oppimaamme, kysymme kysymyksiä ja pyydämme palautetta. Näin voimme yhdessä edistää hyvinvointia ja hampun maailmanlaajuista yhteiskunnallista hyväksyntää. 💚

Tilaa uutiskirje ja hyödy eduista!

🌱 Säästät 10% jokaisesta ostoksestasi.
🌱 Tulet CBD:n mestariksi, kun opit kaiken tarpeellisen hampusta ja CBD:stä.
🌱 Saat ensimmäisenä tietoa uutisista ja tuotteista.

Kokemuksia hamppualalta vuodesta 2014

Missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka hampputuote kerrallaan. Päämäärämme on tuoda jokaisen suomalaisen saataville maapallon parhaat CBD- ja hampputuotteet ja tarjota hyviä kokemuksia tuotteiden käytöstä.

Vuodesta 2014 asti kertynyt kokemus ainutlaatuisesti parhaiden hampputuotteiden ja valmistusmenetelmien parissa on mahdollistanut osaamisen ja verkostot, joiden turvin aiomme pysyä jatkossakin parhaiden CBD-tuotteiden tarjoajina.

Asiantuntevaan palveluun, nopeaan toimitukseen ja laadukkaisiin tuotteisiin tyytyväiset asiakkaat vahvistavat, että olemme onnistuneet tässä. Lue asiakkaiden kokemuksia CBD-öljystä tuotearvosteluista ja blogista.

Jäikö kysyttävää?

Asiantuntijamme auttavat mielellään ja ovat aina käytettävissäsi (suomi/englanti).

Soita asiakaspalveluun
w
Lähetä sähköpostia
w
Kysy Whatsapissa
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)