Herkulliset ja ravinnerikkaat hamppupalloset ruokaan tai esimerkiksi pitaleivän väliin (raakana tai rapeiksi paistettuina).
Raaka-aineet:
- 4 dl idätettyjä hampunsiemeniä
- 200 g palsternakkaa
- 1 rkl voita
- 2 rkl tuoretta inkivääriä
- 2 kpl pientä sipulia
- 2 kynttä valkosipuli
- 4tl suolaa
- 2 tl korianterijauhetta
Helppo valmistus:
Blendaa hampunsiemenet jauheeksi/rouheeksi ja laita ne kulhoon. Blendaa kuoritut palsternakat raakana ja kaada ne kulhoon hampunsiementen kanssa. Kuullota inkivääriä pannulla muutama minuutti voissa ja lisää sekaan hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet. Kuullota pienellä lämmöllä kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää korianteri pannulle ja anna maustua hetki. Siirrä pannun sisältö blenderiin, blendaa kastikkeeksi ja lisää kastike kulhoon. Sekoita taikina ja pyöritä siitä haluamasi kokoisia palloja. Voilà! Hamppupalloset ovat valmiita!
Vinkki: Voit halutessasi paistaa palloja voissa jolloin saat niihin rapean pinnan.
[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=hQZyw&webforms_id=23020104″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]