Voimaannuttava ja palauttava proteiinipirtelö, vaikka treenin jälkeiseen tankkaukseen.
Raaka-aineet:
- 1/2 dl idätettyä hamppuproteiinia
- 1 rkl idätettyä hamppuöljyä
- 1 banaani
- 1 avocado
- 1 rkl cashew
- 4 taatelia
- 1 rkl chia
- 1 rkl raakakaakaojauhetta
- 2 tl chlorellajauhetta tai spiruliinajauhetta
- 1/3 tl suolaa
- 1/2 tl hyvälaatuista suolaa
- 1/3 tl aitoa vaniljaa
- vettä ja pakuriteetä 50 / 50 kunnes kannu on täynnä
Koristeeksi ja pureskeltavaksi:
- kaakao nibsejä
- mehiläisen siitepölyä
- idätettyjä hampunsiemeniä
Extrapotkua:
- 1/2 tl cordyceps sieniuutetta
- 1/4 tl cayanne-pippuria
Helppo valmistus:
Laita ainekset blenderiin/sekoittimeen ja kaada kannu täyteen lämmintä pakuriteetä. VARO: Kuuma tee voi purshkahtaa kannen alta! Sekoita muutama minuutti. Kaada lasiin ja nauti voimaannuttavasta ja maukkaasta juomasta, jolla saat potkua aamuun! (Kuten allekirjoittanut tekee)
Vinkki: Pirtelöä voi käyttää palautumisjuomana treenin jälkeen.
Huolellinen valmistus:
Muuten kuten edellä helpossa valmistustavassa, mutta esikäsittele cashewpähkinät ja pakuritee saadaksesi niistä ravintoaineet paremmin imeytymään.
Liota pakurijauhetta tai 2-3 cm palasia isossa lasiastiassa, joka on täynnä vettä, mieluiten 2-3 päivää (min. 1 pv). Perinteinen venäläinen tapa valmistaa pakuri on liottaa sitä 2-3 päviää vedessä ja vasta tämän jälkeen keittää se. Näin saadaan enemmän vesiliukoiset ainesosat irtoamaan paremmin.
Liota cashewpähkinöitä n. 8 h (min. 3h). Liottamisen jälkeen anna cashewpähkinöiden olla lasipurkissa 2-3 päivää itämässä. Muista kuitenkin huuhdella pähkinöitä 2-3 kertaa päivässä. Näin saat kaikki antiravinteet irtoamaan ja hyödylliset ravintoaineet 100% imeytymään.
HUOM! Cashewpähkinöäiden liottaminen tulee kysymykseen ainoastaan raaka pähkinöitä käytettäessä. Paahdetut pähkinät ovat jo kuolleita.
[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=hQZyw&webforms_id=23020104″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]