Valitse sivu

IDÄTETYT HAMPUNSIEMENET
JA SIEMENTEN IDÄTTÄMINEN

Idätetyt-hampunsiemenet_tuotteet_ainutlaatuisimmat-hampputuotteet-kestävää-hyvinvointia-hamppumaa_hampunsiemen_hamppu_proteiini_hamppuproteiini

Idätetyistä hampunsiementuotteista saat ravintoaineet 5 kertaa tehokkaammin hyödynnettyä ja kaiken lisäksi hamppuproteiini ja hamppuöljy on vihdoin hyvänmakuista

Saat hyödynnettyä hampunsiemenien uskomattoman ravintorikkauden 100%:sti idätetyistä hampunsiementuotteista, koska siemenien kasvuun herättäminen aktivoi luonnollisia entsyymejä ja poistaa luonnolliset antiravinteet. Idättämisen ansiosta myös hampulle ominainen karvas pistävän dominoiva maku poistuu. Eron huomaat parhaiten maistamalla ja vertaamalla makua muihin laadukkaisiin hampputuotteisiin.

Mitä idättäminen tarkoittaa?

Siementen idättäminen, eli bio-aktivointi on luonnollinen tapa aktivoida ja herättää hampunsiemen kasvuun.

Miten hampunsiemenet idätetään?

Ensin siemeniä liotetaan yli 8 tuntia. Sitten niiden annetaan kasvaa 1-3 päivää, kunnes suurin osa niistä on avautunut ja pieni verso on tullut esiin.

Miten saada idätetyt hampunsiemenet säilymään?

Paras tapa saada idätetty hampunsiemen ja sen sisältämät bio-aktivoidut ravintoaineet säilymään on raakakuivaaminen, eli kuivaaminen joka tapahtuu alle 43 ℃ asteessa.

Miten hamppuöljy ja hamppuproteiini valmistetaan?

Idätetty hamppuöljy ja hamppuproteiini valmistetaan kylmäpuristamalla. Näin saadaan säilytettyä kaikki ravintoaineet tallessa ja niiden maku pysyy raikkaan pähkinäisenä. Yhdestä annoksesta (30g) kylmäpuristetusta hamppuproteiinista saat jopa 40% päivän omega-3 tarpeestasi., sekä kolmanneksen proteiinin, kuidun, raudan ja magnesiumin tarpeestasi.

Mitä hyötyä idättämisestä on?

Idättämisen ansiosta hampunsiemenen koko ravintorikkaus on täydellisesti elimistösi hyödynnettävissä. Sillä tutkimusten mukaan tavallisista (idättämättömistä)  siemenistä ja pähkinöistä (oli ne sitten kokonaisina, öljynä tai jauheena) elimistösi saa ravintoaineista hyödynnettyä vain noin 20%*.

Idätettyjen hampputuotteiden ravintoaineet imeytyvät 100%:sti – eli 5 kertaa tehokkaamin

Idättäminen tuo luonnon oma taikakeino saa ihmeitä aikaan hampputuotteille.

Idättäminen tekee hampunsiemenen kovan kuoren pehmeämmäksi ja maun neutraalimaksi, jonka ansiosta esim. Luomulaatuiset idätetyt hampunsiemenet ovat miellyttävän rouskuvia. Aivan kuin ne olisivat luonnon omia superfood popcorneja.

Idätetty luomu hamppuproteiini on vihdoin hyvää, joka ei enää pilaa hiekkaisuudella ja dominoivalla maullaan smoothieitasi tai ruokiasi.

Idätetty luomu hamppuöljy on raikkaan pähkinäisen makuinen, jota mielellään lisää salaatin päälle ja kastikkeisiin, tai ottaa ainakin lusikallisen päivässä kalanmaksaöljyn tapaan, kattamaan 125% päivän omega 3-rasvahapon tarpeesta ja 79% omega 6-rasvahapon tarpeesta.

 

* Lähde: Dr. Ferenc Föglein, Boris Banas, Michal Tozser https://www.scribd.com/presentation/183803576/Changes-of-oils-in-germinating-hemp-seeds

hamppumaa_info_idättäminen_hampunsiemen_hamppu_idätetyt_hampunsiemenet_hamppu_proteiini_idätys_idut
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)