Välj en sida

Om Hamppumaa

Bättre hampaprodukter och hållbart välbefinnande från 2014

Vi på Hamppumaa tror att odling av hampa, utveckling av bättre hampaprodukter och spridning av information om fördelarna med hampa kommer att göra det möjligt för både natur och människor att gå mot ett mer hållbart välbefinnande.

Vi tror att hållbart välbefinnande härrör från många små vardagslösningar och attityder. Det är därför vi i varje ögonblick väljer att respektera och lyssna på behoven hos både människor och natur. Vi arbetar dynamiskt, inspirerat och med enorm kärlek till vår sak. Att uppmuntra gemenskapen är viktigt för oss och vi drömmer om en holistisk hållbar välfärdskultur.

För hamprenässans och en hållbar välfärdskultur.

Som våra franska vänner säger:

”UNE SEULE SOLUTION, C’EST LA RÉVOLUTION!”

Människor bör ha rätt att mata sig med världens äldsta nyttiga växt och att bota sig själva med världens äldsta ört. Än idag försöker vissa branscher hindra människor från att åtnjuta dessa rättigheter. Lagar som vägleder kunder inom läkemedels- och alkoholindustrin, senast nya livsmedelsbestämmelser som riktar sig till de äldsta nyttiga växterna i mänskligheten, hindrar nationen från att skapa hållbart välbefinnande för sig själva. Om du också tror att detta utnyttjande av välbefinnande måste upphöra, prenumerera på nyhetsbrevet och gå med i de revolutionära krigarnas välmående!

Cannabis: sanningen frigör

Hampa och cannabis är i princip samma sak. Cannabis är ett väletablerat ord för en mängd olika läkemedel med berusande egenskaper, medan hampa är en industriell sort av hampa. Båda är dock växter av släktet Cannabis och därför samma sak.

Cannabis är den mest mångsidiga nyttiga växten i världen, också med betydande medicinska effekter. Detta är inte en åsikt, utan ett faktum bevisat av många studier. I tusentals år gav cannabis människor mat, skydd, medicin och energi – tills det kriminaliserades av den vita härskande eliten för rasism och för att ge deras naturförorenande industrier praktiskt taget exklusiva rättigheter till olje-, textil- och pappersmarknaderna.

Nyhetsbrev. Prenumerera nu!

Spara 10 % på varje köp du gör.
Bli en CBD-mästare genom att lära dig allt du behöver veta om hampa och CBD.
Var först med att få information om nyheter och produkter.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)