Suklainen hamppujäätelö (3 annosta)
Gluteeniton – Vegaaninen – Soijaton – Non-GMO – Sokeriton (valkoinen) – 25% hamppua
Tämä herkullinen vegaaninen suklainen hamppujäätelö syntyy helposti hampusta, kaakaosta ja kookosmaidosta.
Ainesosat:
- 1,6 dl kuorittuja hampunsiemeniä (Hamppumaa)
- 2 dl kookosmaitoa 18% (Santa Maria, Extra smooth)
- ½ dl vettä
- 1,1 dl kookossokeria (Foodin)
- 0,5 dl raakakaakaojauhetta (Foodin)
- ⅛ tl vaniljajauhetta (Urtekram)
- ⅓ tl suolaa, raffinoimaton (Sel Marin)
Valmistusohje: (40 min)
- Lämmitä vesi (0,5dl) ja sulata joukkoon kookossokeri
- Lisää kaikki ainesosat tehosekoittimeen / monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi
- Lisää seos jäätelökoneeseen ja valitse asetuksista (hard ice cream)
Jos et omista jäätelökonetta: niin laita hamppujäätelö pakastimeen ja sekoita sitä sähkövatkaimella 20-40 min välein, kunnes koostumus on jäätelömäinen. Voit rouhia annoksen päälle kaakaomassaa koristeeksi ja tuomaan koostumusta ja lisää suklaisempaa makua.