Valitse sivu

Hamppumaan tarina

Parempia hampputuotteita ja kestävää hyvinvointia vuodesta 2014

Me Hamppumaalla uskomme, että hampun viljely, entistä parempien hampputuotteiden kehittäminen ja tiedon levittäminen hampun hyödyistä mahdollistaa sekä luonnon että ihmisten siirtymisen kestävämpään hyvinvointiin.

Uskomme kestävän hyvinvoinnin syntyvän monista pienistä arjen ratkaisuista ja asenteista. Siksi jokaisessa hetkessä valitsemme kunnioittaa ja kuunnella sekä ihmisten että luonnon tarpeita. Työskentelemme dynaamisesti, inspiroituneesti ja valtavalla rakkaudella asiaamme kohtaan. Kannustava yhteisöllisyys on meille tärkeää ja unelmoimme kokonaisvaltaisesti kestävästä hyvinvointikulttuurista.

Hamppurenessanssin ja kestävän hyvinvointikulttuurin puolesta.

Kuten ranskalaiset ystävämme sanovat:

”UNE SEULE SOLUTION, C’EST LA RÉVOLUTION!”

Ihmisillä pitäisi olla oikeus ravita itseään maailman vanhimmalla hyötykasvilla ja lääkitä itseään maailman vanhimmalla rohtokasvilla.  Vielä nykyäänkin tiettyjen teollisuudenalojen edustajat yrittävät estää kansaa nauttimasta näistä oikeuksista. Lääke- ja alkoholiteollisuuden asiakkaiksi ohjaavat lait, uusimpana yrityksenä ihmiskunnan vanhimpaan hyötykasviin kohdistetut uuselintarvikesäädökset, estävät kansaa luomasta itselleen kestävää hyvinvointia. Jos sinäkin olet sitä mieltä, että tämän hyvinvoinnin riiston on loputtava, tilaa uutiskirje ja liity hyvinvoinnin vallankumoustaistelijoihin!

Kannabis: totuus vapauttaa

Hamppu ja kannabis on pohjimmiltaan sama asia. Kannabis on sanana vakiintunut tarkoittamaan päihdyttäviä ominaisuuksia omaavaa lajikekantaa ja hamppu taas teollista hamppukantaa. Molemmat kuitenkin ovat Cannabis-suvun kasveja ja näin ollen sama asia.

Kannabis on maailman monipuolisin, myös huomattavia lääkinnällisiä vaikutuksia omaava hyötykasvi. Tämä ei ole mielipide, vaan lukuisin tutkimuksin todistettu fakta. Tuhansien vuosien ajan kannabis tarjosi ihmisille ruoan, suojan, rohdon ja energian – siihen asti kunnes se kriminalisoitiin valkoisen valtaelitiin rasismin takia ja turvaamaan heidän luontoa saastuttavalle teollisuudelle käytännössä yksinoikeuden öljy-, tekstiili- ja paperimarkkinoihin.

Tilaa uutiskirje ja hyödy eduista!

🌱 Säästät 10% jokaisesta ostoksestasi
🌱 Tulet CBD:n mestariksi, kun opit kaiken tarpeellisen hampusta ja CBD:stä
🌱 Saat ensimmäisenä tietoa uutisista ja tuotteista

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)