Hamppumaa

Suomen hamppualan edelläkävijä

Hamppumaan toimintaa on alusta asti ohjannut visio ekologisesta maaseutuyhteisöstä. Sinne tähtäämme myymällä hampun parhaimpia puolia: idätettyjä hampunsiementuotteita sekä kuivatusta hamppumehusta tehtyjä ravintolisiä. Haluamme edistää hampun monipuolista hyödyntämistä ja alan kehitystä Suomessa. Olemmekin Yhteiskunnallinen Yritys, eli yli puolet tuotoista menevät yhteiskunnan hyväksi.
Yhteisöllisyyden takia yritystä rakennetaan ja johdetaan ihmiset edellä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ihmisiä valmennetaan ja koulutetaan kohti itseohjautuvuutta, elämäntehtävänsä haltuunottoa, kannattelevana osana yhteisöä olemista. Hamppumaassa on kyse suuresta sydämestä. Siitä kuinka voimme tiedostaa maailmassa vallitsevan kärsimyksen antamatta sen lamauttaa itseämme. Siitä kuinka, kaikesta huolimatta, me uskomme siihen, että rakkaus voittaa. Että hyvän tekeminen lähimmäiselle, luonnolle ja itselle, on paras tapa vähentää syrjäytymistä, tuhoisaa käytöstä ja särkyneitä sydämiä.

Kuten ranskalaiset ystävämme sanovat:

”UNE SEULE SOLUTION, C’EST LA RÉVOLUTION!”

Ihmisillä pitäisi olla oikeus ravita itseään maailman vanhimmalla hyötykasvilla ja lääkitä itseään maailman vanhimmalla rohtokasvilla.  Vielä nykyäänkin tiettyjen teollisuudenalojen edustajat yrittävät estää kansaa nauttimasta näistä oikeuksista. Lääke- ja alkoholiteollisuuden asiakkaiksi ohjaavat lait, uusimpana yrityksenä ihmiskunnan vanhimpaan hyötykasviin kohdistetut uuselintarvikesäädökset, estävät kansaa luomasta itselleen kestävää hyvinvointia. Jos sinäkin olet sitä mieltä, että tämän hyvinvoinnin riiston on loputtava, tilaa uutiskirje ja liity hyvinvoinnin vallankumoustaistelijoihin!

Kannabis: totuus vapauttaa

Hamppu ja kannabis on pohjimmiltaan sama asia. Kannabis on sanana vakiintunut tarkoittamaan päihdyttäviä ominaisuuksia omaavaa lajikekantaa ja hamppu taas teollista hamppukantaa. Molemmat kuitenkin ovat Cannabis-suvun kasveja ja näin ollen sama asia.

Kannabis on maailman monipuolisin, myös huomattavia lääkinnällisiä vaikutuksia omaava hyötykasvi. Tämä ei ole mielipide, vaan lukuisin tutkimuksin todistettu fakta. Tuhansien vuosien ajan kannabis tarjosi ihmisille ruoan, suojan, rohdon ja energian – siihen asti kunnes se kriminalisoitiin valkoisen valtaelitiin rasismin takia ja turvaamaan heidän luontoa saastuttavalle teollisuudelle käytännössä yksinoikeuden öljy-, tekstiili- ja paperimarkkinoihin.

Sertifikaatit