Toimitusehdot

 

Toimituskäytäntö

Tilauksesi lähetetään sinulle samana päivänä, kun tilauksesi on vastaanotettu ennen klo 12.00 arkipäivänä. Kello 12.00 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Postikulut ovat aina saman suuruiset riippumatta tilauksen koosta.

Verkkokaupasta toimitetaan tilauksia luotettavasti, turvallisesti ja ilman ongelmia Suomeen, Ahvenanmaalle ja ulkomaille Itävaltaan, Sveitsiin, Belgiaan, Bulgariaan, Kroatiaan, Kyprokselle, Tsekkeihin, Tanskaan, Viroon, Ranskaan, Saksaan, Kreikkaan, Unkariin, Irlantiin, Italiaan, Latviaan, Liettuaan, Luxemburgiin, Maltalle, Hollantiin, Puolaan, Portugaliin, Romaniaan, Slovakiaan, Espanjaan, Iso-Britanniaan, Islantiin,  Liechtensteiniin ja Norjaan. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

 

Toimitusehdot

Yleistä: Verkkokaupan tuotteita myy Sentient Being OÜ (VAT EE102310449).

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen: Tilaukset voit tehdä verkkokaupassamme. Maksutapana toimii tällä hetkellä ennakkomaksu, pankki- ja luottokortit. Tilattuasi tuotteen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksesta voit nähdä tilauksesi tiedot. Tarkista aina, että tiedot tilausvahvistuksessa ovat oikein.

Tilausvahvistus: Asiakkaalle lähetetään hyväksytyn ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tilausvahvistus sähköpostitse, joka sisältää tilauksen tiedot. Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistukseen merkittyjen tietojen oikeellisuus ja ilmoittaa mahdollisista virheistä asiakaspalveluun.

 

Maksaminen ja maksutavat

Ennakkomaksulla tehty tilaus toimitetaan kun maksusuoritus on tehty onnistuneesti alla olevalle tilille. Maksuohjeet löydät tilausvahvistuksesta.

Korttimaksun voi suorittaa Visa Electron ja Debit-korteilla, Visa MasterCardilla sekä Maestro (debit card). Ostoksiasi ja korttitietojasi käsittelee verkkokaupassa (hamppumaa.fi) asioidessasi Clearhouse, joka on turvallinen maksunvälittäjä. Kaikki tiedot käsitellään voimassa olevien säännösten mukaisesti. Korttimaksupalvelun tarjoaa turvallisesti QuickPay.

 

Toimitus

Keräämme ja postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitus Suomeen tapahtuu Postin ja Schenkerin palveluna antamasi osoitetta lähimpään jakelupisteeseen kuten R-kioski, K-market, Prisma, Posti jne. Tilauksen toimituskulut näkyvät kassalla toimitustavan kohdalla.

Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta/Schenkeriltä ilmoituksen. Ilmoitus pakettien saapumisista tapahtuu ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitettaan. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystietosi puhelinnumeroineen.

Tarkistathan aina, että toivottua tuotetta on verkkokaupassa saatavilla. Toimitamme tilauksen tuotteet aina kerralla kun kaikkia tuotteita on saatavilla. Saatavuus ilmoitetaan tuotesivuilla “Lisää ostoskoriin” napin yhteydessä.

Tuotteilla ei valitettavasti ole noutomahdollisuutta.

Tilaukset ulkomaille toimitetaan kuljetusfirma GLS:n kautta suoraan kotiovelle.

 

Palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme info (at) hamppumaa.fi. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi / noutopisteeseen riippuen kumpaa kautta tilaus on tullut. Tämän jälkeen ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta.

Noutamatta jätetyt tilaukset palautuvat automaattisesti takaisin varastoon ja asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme siitä kuinka tilauksen kanssa menetellään. Toimitusmaksuja kertyy yritykselle myös kaikista takaisin palautuneista tilauksista, joten perimme uudelleen lähetetyistä tilauksista sekä palautuskulut ja uudelleenlähetyskulut.

Yli 75€ tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimituskuluksi tulee automaattisesti 0,00e kun tilattavien tuotteiden summa ylittää 75€.  Huom. ei koske kotiinkuljetusta (Paketti kotiovelle).

 

Muuta

Jos jokin askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info (at) hamppumaa.fi tai chat-ikkunan kautta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.