Valitse sivu

Tule töihin hamppualalle

Kiinnostaako luonnon ja ihmisten hyväksi työskentely?

Hamppumaa tarjoaa töitä hamppualalla Suomessa 

Hamppumaa on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo CBD- ja hampputuotteita. Me uskomme, että hampun viljely, entistä parempien hampputuotteiden kehittäminen ja tiedon levittäminen hampun hyödyistä mahdollistaa sekä luonnon että ihmisten siirtymisen kestävämpään hyvinvointiin.

Globaalisti nopeimmin kasvavalla alalla on monia mahdollisuuksia tehdä merkityksellistä työtä. Meillä pääset tekemään töitä ihmisten, luonnon ja yhteiskunnan kestävän hyvinvoinnin hyväksi.

Uskomme kestävän hyvinvoinnin syntyvän monista pienistä arjen ratkaisuista ja asenteista. Siksi jokaisessa hetkessä valitsemme kunnioittaa ja kuunnella sekä ihmisten että luonnon tarpeita. Työskentelemme dynaamisesti, inspiroituneesti ja valtavalla rakkaudella asiaamme kohtaan. Kannustava yhteisöllisyys on meille tärkeää ja missiomme on tehdä maailmasta parempi paikka hampputuote kerrallaan.

 

Asiakaspalvelija ja assistentti

Asiakaspalvelijana ja assistenttina pääset oppimaan CBD- ja hamppualasta kaiken mahdollisen.

Avoin työhakemus

Voit myös jättää avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info(at)hamppumaa.fi

Hamppua pellolla Liettuassa.
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)